Äntligen jullov!

2014-12-19 // 19:56:55 // Min vardag
Hej, och ja nu är det finally jullov! Man har bara gått och räknat ner från varenda dag under december till när vi får lov, och helt plötsligt blev dagarna noll! 
Eftersom att det var jullavslutning på skolan idag så vart det en väldigt kort och skön skoldag. Först var det storsjung i aulan och sen gick vi till klassrummet, fick våra betyg och sen fick vi gå vid klockan tio! Då åkte jag och några kompisar till en liten fotostudio som moas mamma har på sitt jobb och vi fotade lite där! Vi gjorde det även förra året på jullavslutningen, så det börjar nästan bli en liten tradition haha! Kan inte riktigt påstå att bilderna blev så lyckade. Mina ögon klarade inte riktigt av studiolamporna så jag blinkade på varenda bild hehe. Men men, det var ju ändå bara några bilder. Efter det så gick vi hem till Moa där vi först åt lunch, sedan hade vi ett julklapps byte mellan varanda och vi körde ett julklappsspel. Vi han även med att fika innna vi gick hem.
Nu har vi nyss pyntat granen och de snör en massa utanför, så nu känns det verkligen som jul! Kan verkligen inte vänta till julafton, det kommer bli så kul! Kram♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback