Äntligen lov!

2014-02-28 // 17:08:11 // Min vardag
Hej!
Idag har det varit en jätte bra dag! På skolan fick vi tacos och chokladpudding till lunch, vilket lyx haha! 
Sen så blev ju hela dagen mycket bättre eftersom att detta var sista dagen innan lovet! Lov är typ det bästa som finns! Att vakna upp på morgonen och tänka att det egentligen skulle varit skolan vid den tiden, haha! 
Ikväll ska jag ta det mest lungt. Ska pack inför Sollefteå och lite sånt, sen blir det väll att äta lite
godis och annat gott!
Kram
 

Snart lov!

2014-02-27 // 19:10:24 // Min vardag
Hej!
Igår hann jag inte göra något inlägg. Jag hade en massa grejer att göra, plugga bland annat.
Men idag har det varit en rätt så bra dag! Lektionerna var ganska sköna och när jag kom hem så var jag hemma ett litet tag, sen drog jag på träning! Ikväll kommer jag ta det ganska lungt. Jag har ingen läxa till imorgon, och imorgon får vi ju även sportlov!
Jag ska till Sollefteå på lördag och åka hem på tisdag, så det blir säkert kul! Dock så är inte jag en skidåkare precis, gillar inte skidor eller slalom i huvud taget.. Men jaja, det blir nog bra ändå!
Kram
 

And you know we´re on each other's team

2014-02-25 // 19:42:43 // Min vardag
Hej!
Just mu är jag helt utmattad. Fick problem med tandställningen, igen. Nån grej typ lossnade och jag fixade till det tillslut, men det tog mycket energi kan jag säga! 
Ikväll har jag pluggat, pluggat och pluggat. Vi har NO redovisning och musikprov imorgon så jag har tagit mycket tid till det. 
Idag har vi åkt skidor på idrotten, intemin favorit precis men men. Annars har väl dagen varit helt ok. 
Imorgon har jag som sagt en del grejer på skolan så det blir nog en ganska dryg dag.. dock så räddar alltid pll mina onsdagar, haha!
Kram