Sunday

2014-03-30 // 12:39:33 // Min vardag
Hej!
Igår så var det lördag och på morgonen så for jag på basketmatcher med mitt lag som jag tränar. De var lika duktiga som vanligt och jag åkte hem vid klockan 1. 
När jag kom hem tog jag det först lite lungt sen gick jag till alle och var med hon och hedda! Vi spelade in någon video till en tävling som de är med i, men vi hade jätte kul med mycket skratt!
På kvällen kom sen mina kusiner hit och spenderade kvällen här.
Idag är jag rätt så trött. Jag ska snart åka och kolla på några skor på stadium och kanske kolla på basketmatch, men det blir säkert en bra söndag!
Imorgon som sagt så har vi tema vecka, inga vanliga lektioner! Så det blir väldigt skönt!
Kram
 
 

Äntligen fredag

2014-03-28 // 19:15:00 // Min vardag
Hej!
Idag har det varit en riktigt bra dag! Skolan var inte alls så jobbig! Hade ett hål bland annat och då gick vi hem till Hanna och hade kul och sen hade vi rätt så bra lektioner. Dock så hade vi en diagnos på engelskan, den var ganska svår tyckte jag men jaja, det var ju bara en diagnos liksom. 
Nu känns det så bra med helg! Längtat så mycket och nästa vecka kommer vara rätt så bra. Vi kommer inte ha några vanliga lektioner eftersom att vi har temavecka då! Så det blir ju väldigt bra, vi kommer börja senare och sluta tidigare också så det är ju inte helt fel!
Hoppas ni får en bra helg!
Kram
 
 
 

Good day

2014-03-27 // 19:08:26 // Min vardag
Hej!
Den här dagen har varit bra! 
Dock så började inte dagens så jätte bra, for till tandläkaren direkt på morgonen och det är ju aldrig roligt. Men det gick ganska fort och jag var på skolan efter en timme!
Vi fick sluta ungefär klockan två idag eftersom vi hade en instäld lektion, så skönt!
Nu har jag nyss varit på träningen och tränat mitt lag. De var inte så många idag, bara tre styckna men det blev roligt ändå!
Igår så var ju jag och kollade på udominate match. Det blev förlust och det är ju alltid lika hemskt haha. Så himla synd, de åkte ut nu i semifinalen. Det skulle ha varit så kul om de tog sig till final! Men men, that's life.
Imorgon så är det inga läxor eller sånt, så jag behöver inte plugga något ikväll! Sen är det ju fredag imorgon också, äntligen!
Kram