Långhelg

2014-05-29 // 17:20:13 // Min vardag
Igår var det sista dagen på denna vecka och sen fick vi långhelg som man kan kalla det. På kvällen gjorde jag inget speciellt, tog det mest bara lungt. 
Idag så åkte jag vid klockan ett till grubbe och kollade på fotboll med Moa, Hedda, Parra och Alle. Vi gick även och köpte glass på frendo och njöt i solen. 
Nu så har jag precis bytt header, den vart inte så speciell men det får duga! Jag ville få det lite mer somrigt här på bloggen men jag ska ta och göra en bättre header någon annan gång.
Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag hittar nog på något! Kram
 

Photos♥

2014-05-27 // 18:37:00 // Foto
 

Snart sommarlov!

2014-05-27 // 18:31:19 // Min vardag
Just nu känns det verkligen såååå bra! Jag har gjort bort allra sista provet för detta läsår idag och det väntar inte heller några läxor! Sen är det ju inte länge kvar till sommarlovet heller, jag kan verkligen inte vänta!
Igår så åkte jag, Moa W, Hedda, Alle och Hanna B hem till Moa och åt en massa fika samtidigt som vi pluggade till matteprovet och hade det jättebra!
Idag så var det en ganska jobbig och tung dag. Vi hade matteprov och sen så åkte jag till tandläkaren, men både provet och tandläkaren gick super! Var så sjukt nervös över att jag skulle till tandläkaren verkligen, men de sa då bara bra grejer så nu känns det riktigt bra!
Imorgon så kommer det bli en riktigt skön dag. På lektionerna så gör vi typ ingenting, vi ska bland annat visa upp våran trailer som vi hade som svenskauppgift i aulan och sen så får vi ju faktiskt helg imorgon när vi går hem, fast det bara är onsdag! Kram