April favoriter

2014-04-29 // 17:36:01 // skönhet
1. Dry shampoo- Batiste// 2. Moisturising day creme- Garnier//3. Hand cleanse gel- The body shop
// 4. Baby lips- Maybelline//5. Stay matte powder- Rimmel london//6. One by one mascara- Maybelline

Ledig!

2014-04-29 // 16:16:24 // Min vardag
De flesta är lediga på torsdag och på fredag på grund av första maj, men vi på min skola har ledigt även imorgon eftersom vi har studiedag! Gud vad skönt, så nu får vi ledigt i fem dagar i rad! 
Men annars så har dagen faktiskt varit ganska jobbig. Vi hade bland annat matteprov, och det gick väll sådär, enligt mig var det svårare än vanligt.. och som ni kanske förstår så var det därför jag inte hann med att blogga igår för att jag skulle plugga.
Men somsagt så är jag ledig imorgon och först och främst har jag tänkt att sova länge! Sen ska jag nog vara med Moa och hitta på något. Sen på kvällen så kommer gäster hit och firar valborg, så det blir nog bra! Kram
 

Igårkväll

2014-04-27 // 16:54:30 // Min vardag
Igårkväll så hade jag och mina kompisar verkligen superkul! Halv 6 så åkte jag till Moa och då var redan alla där. Vi åt supergod middag, spelade kubb, gjorde en rolig lek, var ute och kollade på tv! Det vart i alla fall en väldigt lyckad kväll med mycket skratt! 
Idag så åkte jag till Hanna vid klockan två och vi spelade brännboll med Alle, Hedda, Moa och Moa! Det var kul, sen är det ju klart att det blir mycket roligare när det är typ sommar ute! Så himla underbart väder idag, och det är bara april! 
I veckan så kommer jag bara att gå två dagar i skolan! Måndagen kommer nog inte vara så jobbig, men på tisdag så är det bland annat matteprov, men sen får vi ledigt i fem dagar! Kram