Söndag

2014-09-28 // 19:40:10 // Min vardag
Hej och nu var det ändå ett tag sedan jag bloggade. Jag började med bloggen igen för kanske en vecka sedan, men förra veckan hade jag fullt upp med läxor och prov så bloggen fick vänta. 
Idag har det varit en ganska slapp dag fram till klockan 6 då jag och några kompisar lärde ut en dans till en gympagrupp, haha. Sen när jag kom hem var mina kusiner här på  besök så då spenderade jag lite tid med dom. 
Igår var jag med Hanna lv hela dagen, sen på kvällen var vi även med Hedda. Vi hade kul och åt en massa gott uppe på min vind haha. 
Hur som helst, idag är det söndag, men ärligt talat har jag inte så mycket söndagsångest. Vi har liksom inga prov eller läxor denna vecka vad vi vet så jag kommer nog kunna hålla uppe med uppdateringen på bloggen. 
Vet inte om ni har märkt det, men jag har fått ett problem med bloggdesignen eller vad man ska kalla det. Det visas liksom bara de tre senaste inläggen vilket är jätte störigt. Den ända lösingen på  det är typ att göra om hela temat vilket kändes såååå jobbigt. Men jag får se om jag orkar med det annars får vi väl helt enkelt leva med det haha:)
Hoppas ni har haft en riktigt bra helg! Kram
Jag och Hanna i sommras, gud vad jag saknar den värmen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback